Piercing Veenendaal

VidaLoca Body Piercing Veenendaal is dé piercing shop voor Veenendaal en omgeving om je piercing te laten zetten.

VidaLoca Body Piercing Veenendaal beschikt over een volledig professionele werkruimte die voldoet aan de hoogste eisen van de GGD   (mijn vergunning is te vinden onder mijn naam Chantal Knoop). Veilig en steriel werken is dan ook erg belangrijk, ik beschikt dan ook over veel ervaring , regelmatig updaten via seminars en een hoog niveau van vakkennis. Bij VidaLoca Body Piercing Veenendaal word je uitgebreid geïnformeerd en wordt de gehele procedure stap voor stap aan je uitgelegd.

Voor het zetten van een piercing is een afspraak nodig. Een afspraak maak via whatsapp 06-13289848 (je kunt hiervoor klikken op de app rechts onder in beeld) of via de mail info@vidaloca-veenendaal.nl

Hoe gebeurt het piercen bij VidaLoca Body Piercing Veenendaal?

Voordat ik begin met piercen wordt er uitgebreid verteld wat je kunt verwachten. Je vult via een QR code een toestemmingsverklaring in en de gehele procedure van het piercen wordt aan je uitgelegd.

Ik maak uitsluitend gebruik van steriele materialen – naalden voor eenmalig gebruik, tangen en sieraden die in jouw bijzijn worden uitgepakt. Er wordt met nitril handschoenen gewerkt. Geen latex, i.v.m. mogelijke latexallergie bij de klant.

De huid waar de piercing moet komen wordt ontsmet en de juiste plek wordt met zorg afgetekend. Voor het piercen maak ik gebruik van sharpass Needles van de hoogste kwaliteit.

De sieraden zijn gemaakt van Implantgrade Titanium, 14 of 18 karaat goud, ook mijn sieraden zijn van de hoogste kwaliteit zodat het de genezing van de verse wond bevorderd.

Uitsluitend krijg je duidelijk uitleg hoe je je piercing hoort te verzorgen.

Deze krijg je ook schriftelijk mee naar huis.

Heb je na het zetten van je piercing nog vragen, app me even dan bespreken we ze.