Ik probeer zo snel mogelijk antwoord op je vraag te geven.  Om misbruik te voorkomen wordt je vraag eerst gescreend en dan pas geplaatst.

485 Thoughts on “Vraag & Antwoord

 1. Hoi,

  Waar valt de 4de oor”lel” gaatje bij jullie onder? Bij gewoon oorlel piercings of al bij helix? Want mijn 4de gaat kan gewoon nog in alleen huid gezet worden.

  Groetjes Sanne

  • Hallo Sanne,

   Aangezien ik niet via deze weg kan bepalen of het lel of kraakbeen is zul je daarvoor echt even langs moeten komen en dan lopen we het samen even door. Gr Chantal

 2. Hoi,
  Ik heb een vraagje over een helix piercing.
  Ik heb mijn helix nu 8 maanden maar ben hem eergisteren verloren in de zee. Ik ben op vakantie in Bali en kan dus niet snel naar een piercing shop om er een nieuwe in te zetten. Ik kom over een week weer thuis.
  Is mijn gaatje dan dichtgegroeid en wat kan ik doen om het dichtgroeien te voorkomen?

  • Hallo Britt,

   Ik zou toch proberen er desnoods een oorbel in te doen(ze hebben op Bali piercings hoor)als je geen piercing kan vinden, kraakbeen krimpt snel dus open houden is dan wel een must, thuis naar een goede shop gaan en daar een goede piercing laten plaatsten, gr Chantal

 3. hi ik heb afgelopen zomer bij jullie mijn (lage) helix piercing laten zetten, inmiddels heb ik ook al een keertje gewisseld van piercing (door jullie gedaan). Nu merkte ik vanmorgen dat mijn oor schilferig en viezig was dus heb ik hem goed geweekt met zout oplossing en daarmee met een wattestaafje ook schoon gemaakt. Nu heb ik daarbij het ringentje daar best veel mee bewogen en voelt mijn oor een beetje beurs aan, is dit normaal dat ik daar nu na bijna een jaar nog last van heb? (alleen bij het schoonmaken dus)

  • Hallo Anne,

   Het kan hoor dat het af en toe nog gevoelig is, kom er eens even mee langs zodat ik kan kijken of alles ook echt goed gaat met je oor, zo is het een beetje moeilijk om goed advies te geven.

   Gr Chantal

  • Hoi Naomi, dat kan!
   Mits één van je ouders aanwezig is tijdens het piercen en schriftelijke toestemming geeft door ons toestemingsformulier in te vullen.

   Groetjes, Chantal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *