GEZICHTS PIERCINGS

TONGPIERCING

De tongpiercing wordt meestal in het midden van de tong geplaatst, waarbij het onderste balletje links of rechts van het peesje van de tong zit. De tongpiercing wordt geplaatst met een 1,6mm barbell die extra lang moet zijn in verband met de zwelling van de tong. Na twee á drie weken wordt het sieraad vervangen door een kortere barbell.

Genezing: 4 tot 8 weken

mond

SNAKEBITES PIERCING

Snakebites zijn twee labret piercings aan beide kanten onder de mondhoeken. De snakebites worden gezet met twee, extra lange, 1,2mm labretstuds. Na genezing worden de sieraden verwisseld door kortere labretstuds of door ringetjes.

Genezing: vanaf 3 maanden

CYBERBITES PIERCING

De cyberbites piercing is een combinatie van een labret piercing en medusa.

Genezing: vanaf 3 maanden

ASHLEY PIERCING

De ashley piercing wordt schuin door de onderlip gezet zodat er maar één balletje, wat midden op de onderlip ligt, zichtbaar is. Het andere balletje ligt ook op de onderlip, maar dan aan de binnenkant. Wij zetten de ashley piercing met een sieraad met 1.2mm dikte wat aan het begin extra lang moet zijn om een zwelling de ruimte te geven. Na genezing wordt het staafje vervangen door een korter sieraad.

Genezing: vanaf 3 maanden

MONROE PIERCING

De Monroe piercing wordt door de bovenlip gezet, schuin boven de mondhoek. De Monroe piercing wordt meestal met een high polished internal labretje gepiercet met een dikte van 1,2mm. Het staafje waar de lip mee we piercen is extra lang om mogelijke zwelling de ruimte te geven. Na 2 weken dien je dit te vervangen door een korter passend staafje (niet bij de prijs inbegrepen).

Genezing: vanaf 3 maanden

LABRET PIERCING / LIP PIERCING

Een labret piercing is een piercing door de onderlip. De labret piercing kan gezet worden in het midden of aan de zijkant van de lip. Voor het dragen van een ringetje is het mooier om de piercing dichter bij de liprand te plaatsen. Voor een labret  (een staafje) kan de piercing ook wat verder van de liprand vandaan geplaatst worden. Wij zetten de labret piercing met een labretstaafje met een dikte van 1,2 mm. Het sieraad moet aan het begin extra lang zijn om een mogelijke zwelling de ruimte te kunnen geven. Na genezing wordt het sieraad vervangen voor een korter staafje of een ringetje.

Genezing: vanaf 3 maanden

MADONNA PIERCING

De Madonna piercing wordt door de bovenlip gezet, schuin boven de mondhoek. De madonna piercing wordt meestal met een high polished internal labretje gepiercet met een dikte van 1,2mm. Het staafje waar de lip mee we piercen is extra lang om mogelijke zwelling de ruimte te geven. Na 2 weken dien je dit te vervangen door een korter passend staafje (niet bij de prijs inbegrepen).

Genezing: vanaf 3 maanden

ANGELBITES PIERCING

Angelbites zijn twee madonna piercings, links en rechts schuin boven de mondhoeken. De piercing wordt gezet met twee 1,2mm labretstuds die extra lang moeten zijn om mogelijke zwelling de ruimte te geven. Na genezing worden de sieraden vervangen voor twee kortere labretstuds.

Genezing: vanaf 3 maanden

ESKIMO PIERCING

De eskimo piercing, ook wel verticale labret genoemd, wordt verticaal door de onderlip gezet. Het ene balletje ligt aan de onderkant van de onderlip en het bovenste balletje op de onderlip, zodat beide balletjes zichtbaar zijn. Wij zetten de eskimo piercing met een 1,2mm gebogen barbell die vanwege de zwelling extra lang moet zijn. Na genezing wordt het sieraad vervangen door een kortere barbell.

Genezing: vanaf 3 maanden

PHILTRUM / MEDUSA PIERCING

De medusa piercing wordt gezet net boven de bovenlip, precies in het midden met een 1,2mm extra lange labret. Na genezing wordt het sieraad vervangen door een kortere labret of een ringetje

Genezing: vanaf 3 maanden

SPIDERBITES PIERCING

Spiderbites zijn twee labretpiercings naast elkaar, aan één kant onder de onderlip. Ze worden gepiercet met twee 1,2 mm labretstuds die na genezing vervangen worden door ringetjes of kortere labretstuds.

Genezing: vanaf 3 maanden

SMILEY PIERCING

De smiley piercing wordt gezet door de lip frenulum, het dunne velletje tussen de bovenlip en het tandvlees. De smiley piercing wordt met een 1.2mm sieraad (ringetje of staafje) gezet.

NEUSPIERCING

NEUSvleugel

De neuspiercing wordt gezet met een 1.0 labret wat kan worden voorzien van een standaard titanium knopje of crystallen/luxe high ends naar keuze

Genezing: 3 tot 4 maanden

het wisselen naar een ring kan echter pas vanaf 6/12 maanden.

SEPTUM PIERCING

De septum piercing wordt net onder het neustussenschot gezet, net boven het dikkere gedeelte van de onderkant van de neus.  De septum piercing kan met verschillende sieraden worden gezet, wij piercen de septum met een naald met 1.6 mm dikte.

BRIDGE PIERCING

De bridge piercing wordt op de neusbrug, tussen de ogen geplaatst. Wij zetten de bridge piercing met een rechte barbell met een dikte van 1,2mm of 1,6mm.

Genezing: 4 tot 6 maanden

WENKBRAUW PIERCING

De wenkbrauw piercing wordt verticaal, maar soms ook horizontaal door de wenkbrauw gezet.

De wenkbrauw piercing is niet voor iedereen geschikt. De huid bij de wenkbrauw moet soepel genoeg zijn om gepiercet te kunnen worden. De plek kan variëren, maar meestal wordt de wenkbrauw aan de buitenkant van het gezicht gepiercet. Deze piercing zetten wij met een 1,2mm ringetje of gebogen barbell.

Genezing: 6 tot 8 weken