Tattoo verwijderen Veenendaal / Pigmentvlekken & Ouderdomsvlekken verwijderen / Permanente make up verwijderen

Zeer goede resultaten worden met de Q-Switched ND YAG-laser bereikt bij het verwijderen van tatoeages, kunstmatig ingebracht pigment en natuurlijk melanine (pigmentvlekken).

Het pigment wordt door het laserlicht tot hele kleine stukjes geschoten. Een groot deel van het pigment wordt direct afgestoten tijdens de behandeling. Een deel wordt afgestoten tijdens korstvorming en wondgenezing en een deel wordt opgenomen door het lymfesysteem en verlaat zo het lichaam. Het voordeel hiervan is dat de opperhuid intact blijft en het volkomen onschadelijk voor het lichaam is.

Tattoo verwijderen Veenendaal - Nd Yag laser - VidaLoca Tattoo Removal

Om een donkere tatoeage te verwijderen zijn er tussen 6 en 12 behandelingen nodig. Voor het verwijderen van pigmentvlekken zijn gemiddeld 1 tot 3 behandelingen nodig.

Tussen de behandelingen in zitten altijd 8 à 10 weken. De reden hiervan is dat het lichaam de tijd moet krijgen om de losgeraakte inktdeeltjes af te voeren. Bovendien heeft het lichaam deze tijd nodig om te herstellen.

Wanneer de pigmentvlek of tatoeage en alle inktresten verdwenen zijn, is het resultaat blijvend.

Vóórdat je met een laserbehandeling kunt starten wordt er altijd eerst een afspraak gemaakt voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Tijdens dit gesprek bespreken wij het behandelplan, het verwachte resultaat en de kosten. Een afspraak kan telefonisch, via de mail of in de shop gemaakt worden.