Pigmentvlekken verwijderen - VidaLoca hanteert de beste lasertechniek voor het effectief verwijderen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

 

 

Pigmentvlekken verwijderen.

Pigmentvlekken bestaan uit een ophoping van pigment op de huid en kunnen op het hele lichaam voorkomen. Pigmentvlekken verwijderen uit esthetische overwegingen wordt vaak gedaan. De lasertechniek is hiervoor bij uitstek geschikt. VidaLoca hanteert de beste lasertechniek voor het effectief verwijderen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Het laserlicht geeft een explosie van energie in de pigment laag. Hierdoor valt het pigment in dusdanig kleine stukjes uiteen dat het lichaam in staat is ze zelf af te voeren.

Na de behandeling vormt zich een korstje/velletje op het behandelde gebied. Het resultaat lijkt dan tijdelijk even donkerder dan voorheen. Na 1-2 weken verdwijnt dit korstje en zie je veelal nieuwe roze huid. Je dient in deze tijd zeer voorzichtig te zijn met zonlicht. Na een aantal weken kun je het resultaat zien en beoordelen of verdere behandeling nodig is. Soms is de huid nog wat anders van kleur, wat witter of iets roder. Dit trekt na enige weken weer weg en de huid krijgt weer de normale kleur.

Voor pigmentvlekken verwijderen zijn gemiddeld 1 tot 3 behandelingen nodig.

Pigment vlek (voor behandeling)11251775_946350872083201_4162051899024302763_n