Piercing Veenendaal

VidaLoca Body Piercing Veenendaal is dé piercing shop voor Veenendaal en omgeving om je piercing te laten zetten.

VidaLoca Body Piercing Veenendaal beschikt over een volledig professionele werkruimte die voldoet aan de hoogste eisen van de GGD. Veilig en steriel werken is dan ook erg belangrijk. Chantal beschikt dan ook over veel ervaring , een goede opleiding en een hoog niveau van vakkennis. Bij VidaLoca Body Piercing Veenendaal word je uitgebreid geïnformeerd en wordt de gehele procedure stap voor stap aan je uitgelegd.

Voor het zetten van een piercing is een afspraak niet noodzakelijk. Wil je toch graag een afspraak maken om er zeker van te zijn dat je gelijk geholpen wordt, dan kan dat telefonisch 06-13289838, via de mail info@vidaloca-veenendaal.nl of in de shop.

Piercing VeenendaalPiercing VeenendaalPiercing Veenendaal

Hoe gebeurt het piercen bij VidaLoca Body Piercing Veenendaal?

Voordat ik begin met piercen wordt er uitgebreid verteld wat je kunt verwachten. Je vult een toestemmingsverklaring in en de gehele procedure van het piercen wordt aan je uitgelegd.

Ik maak uitsluitend gebruik van steriele materialen – naalden voor eenmalig gebruik, tangen en sieraden die in jouw bijzijn worden uitgepakt. Er wordt met nitril handschoenen gewerkt. Geen latex, i.v.m. mogelijke latexallergie bij de klant. De behandelruimte is afgeschermd, zodat je genoeg privacy krijgt tijdens het laten zetten van je piercing.

De huid waar de piercing moet komen wordt ontsmet en de juiste plek wordt met zorg afgetekend. Voor het piercen maak ik gebruik van een holle naald waar een canule (een buisje) omheen zit. Met een tangetje wordt de huid vastgehouden zodat de naald er gemakkelijk doorheen kan. De naald wordt teruggetrokken en de canule blijft achter in de huid. Het uiteinde van het titanium sieraad wordt in de canule gestoken en beide worden ze teruggehaald. Het sieraad zit op zijn plek, hierna wordt het balletje erop gedraaid..
De huid wordt nogmaals gereinigd.

Wij leggen je duidelijk uit hoe je je piercing hoort te verzorgen. De nazorginstructies krijg je ook schriftelijk mee naar huis.

Gefeliciteerd! Je bent een piercing rijker!

Heb je na het zetten van je piercing nog vragen, bel of kom langs!