Tatoeage verwijderen Veenendaal / Pigmentvlekken & Ouderdomsvlekken verwijderen / Permanente make up verwijderen

 Tatoeage verwijderen Veenendaal

Bijwerkingen

Het verwijderen van een tatoeage met de lasertechniek is een bijzonder veilige behandelmethode, maar er is altijd een kleine kans op bijwerkingen. Zo kan de behandelde plek enige tijd rood blijven. Soms kunnen ook kleine vocht blaasjes ontstaan, die na paar dagen indrogen. Verder is er een heel kleine kans op over- of onderpigmentatie, vooral wanneer de plek aan Uv-straling is blootgesteld. Na anderhalve week na de behandeling kan er soms jeuk optreden; dit is een onschuldige reactie van de huid die vanzelf weer verdwijnt.

Na de behandeling

tatoeage verwijderen VeenendaalDirect na de behandeling zal er op de tatoeage een witte waas te zien zijn, dit wordt ‘lasersnow’ genoemd. Dit is een normale reactie van de huid. De witte waas zal na een korte tijd wegtrekken. Ook zal er een lichte zwelling op de tatoeage te zien zijn met wat roodheid er om heen. De huid wordt gekoeld met een coldpack. Dit haalt de zwelling en het branderige gevoel weg. Ook zal er een verkoelende en verzorgende crème aangebracht worden, zodat u zo min mogelijk last heeft van de behandeling. De huid hoeft niet met een pleister of iets dergelijks afgedekt te worden. Op de dag van de behandeling kunt u het beste extra water drinken zodat het lichaam de afvalstoffen goed kan afvoeren. De behandelde huid dient tot volledige genezing vet gehouden te worden, dit kan het beste met behulp van Aloë Vera.

Wij raden u aan, twee weken na behandeling direct zonlicht (ook zonnebank) te vermijden. Na deze twee weken kunt u de plek insmeren met een hoge ‘sunblock’ (minimaal factor 30). Ook mag er tot twee weken na behandeling geen sauna bezocht worden.

Het resultaat

Wanneer de tatoeage is verdwenen kan de behandelde huid nog wat witte vlekjes vertonen. Na verloop van tijd zal meestal de huid weer haar oorspronkelijke kleur aannemen wanneer zij in de zon komt. Wanneer de tatoeage en alle inktresten verdwenen zijn, is het resultaat blijvend.