Ik probeer zo snel mogelijk antwoord op je vraag te geven.  Om misbruik te voorkomen wordt je vraag eerst gescreend en dan pas geplaatst.

533 Thoughts on “Vraag & Antwoord

 1. Hoi! Ik heb een vierde gaatje (lower helix) laten zetten 2 dagen geleden. De piercer heeft hierbij een curved barbell gebruikt, waar ik geen ervaring mee heb. Het doet nog steeds zeer ondanks dat het staafje mij niet te kort lijkt! Hoe lang kan deze pijn aanhouden denk je?

  • Hallo Eline,

   Er hoort geen curved barbell in een helix piercing, in principe hoort het ook niet echt pijn meer te doen, app mij anders even met duidelijke scherpe fotos dan kijk ik er even naar,

   Gr Chantal 06-13289848

 2. Hoi,
  Ik heb ongeveer een half jaar gelede een neuspiercing laten zetten. Het gaatje waar mijn piercing zit lijkt wel blauw, maar doet geen pijn.
  Ik heb hem verwisseld met de 9 weken dus misschien ligt het daaraan?

  Groetjes Pien

  • Hallo Pien,

   Ik weet niet zo goed wat je bedoeld met blauw,maar ik denk dat jij als ik het zo lees, een verkeerd sieraad erin hebt zitten wat veel nikkel/koper of iets dergelijks bevat, je kan me altijd even een appje met duidelijke foto sturen zodat ik kan kijken of ik dat beter kan beoordelen.

   Gr Chantal
   06-13289848

 3. Hallo, ik vroeg mij af of het mogelijk is om een neusvleugelring te laten zetten als je elke dag een masker moet dragen voor ong. 4 uurtjes of dat dat een heel slecht plan is.

  • Hallo Janna,

   Je kan wel gewoon een neusvleugel piercing laten zetten je moet alleen zorgen dat de druk niet op die plek te heftig is, zorg voor schone mondkapjes en verzorg het extra goed met een goede fysiologische zeezout spray en ga ten allen tijde naar een professionele piercer.

   Groetjes Chantal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *